64,37 45,90

Διαθεσιμότητα:
Διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος:
110503
Κατασκευαστής:
Solgar

Περιγραφή

Solgar Hyaluronic Acid Complex , 30 Tablets

Τo Υαλουρονικό οξύ είναι μία φυσική ουσία που συντίθεται από το σώμα μας, η οποία έχει ως βασική λειτουργία την ενυδάτωση των ιστών και την συγκράτηση του νερού σε αυτούς. Ύστερα από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε ανθρώπους, διαπιστώθηκε ότι παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπλαση και την ακεραιότητα του δέρματος καθώς και των αρθρώσεων.

Με γνώμονα τα πολλαπλά θετικά οφέλη του υαλουρονικού οξέως στον ανθρώπινο οργανισμό, η Solgar δημιούργησε το επαναστατικό συμπλήρωμα διατροφής Hyaluronic Acid, επιλέγοντας μια μοναδική φόρμουλα που περιέχει βιταμίνη C και το μοναδικό πατενταρισμένο προϊόν κολλαγόνου, υψηλής απορρόφησης BioCell Collagen ΙΙ .

Το πατενταρισμένο BioCell Collagen II® είναι ένα ειδικό προϊόν κολλαγόνου υψηλής απορρόφησης, που κατά βάση τροφοδοτεί τον οργανισμό με τα παρακάτω φυσικώς ευρισκόμενα και πολύτιμα στοιχεία: υδρολυμμένο κολλαγόνο τύπου II, υαλουρονικό οξύ σε αποτελεσματική δόση και αποπολυμερισμένη θειϊκή χονδροϊτίνη υψηλής βιοδιαθεσιμότητας.

Τα συστατικά του Hyaluronic Acid της Solgar ενεργούν αποτελεσματικά στη διατήρηση της καλής υγείας και εμφάνισης του δέρματος, προστατεύουν το σώμα μας από την εσωτερική αφυδάτωση, προάγουν την ενυδάτωση, ελαστικότητα και απαλότητα του δέρματος και λειτουργούν αντιγηραντικά στο δέρμα αλλά και σε ολόκληρο τον οργανισμό.

Σε συνδυασμό με το κολλαγόνο, το υαλουρονικό οξύ μπορεί να χαρίσει νεανική όψη, λείανση λεπτών ρυτίδων και γραμμών, ζωντάνια και λάμψη στην επιδερμίδα, και αφού το δέρμα αποτελεί τον καθρέφτη της υγείας μας, συνεισφέρει θετικά και στην υγεία ολόκληρου του οργανισμού. Παράλληλα το Hyaluronic Acid φροντίζει για την εύρυθμη λειτουργία των αρθρώσεων, ενδυναμώνοντας τη δομή τους και αποτρέποντας την εμφάνιση εκφυλιστικών καταστάσεων.

Το κολλαγόνο τύπου II που παρέχει το Hyaluronic Acid της Solgar απαντάται σε αφθονία στη θεμέλια ουσία του χόνδρου των αρθρώσεων
Το Hyaluronic Acid της Solgar αποτελεί την πλέον καινοτόμα επιλογή για ενίσχυση και ανανέωση της επιδερμίδας ενώ παράλληλα προστατεύει με τον πλέον φυσικό τρόπο την υγεία των αρθρώσεων.

Το Hyaluronic Acid της Solgar λαμβάνεται ως τρόφιμο ειδικής διατροφής για ενήλικες, 1 ταμπλέτα ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα και κυκλοφορεί σε συσκευασία των 30 ταμπλετών.

Το Hyaluronic Acid της Solgar:
•Δρα κατά της γήρανσης του δέρματος
•Ενισχύει τα επίπεδα κολλαγόνου στην επιδερμίδα και τις αρθρώσεις
•Συμβάλει στην εύρυθμη λειτουργία των αρθρώσεων
•Βοηθά στην βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος και των μαλλιών

 

Facebook