29,90 22,10

Διαθεσιμότητα:
Διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος:
051242
Κατασκευαστής:
Health Aid

Περιγραφή

Το CranProbio είναι μια μοναδική υψηλής αντοχής προβιοτικό συμπλήρωμα πλούσιο με φυσικές αντιμυκητιασικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες. Το CranProbio βοηθά στη διατήρηση και την υποστήριξη μιας υγιεινής και ισορροπημένης εντερικής χλωρίδας. Αυτό προσφέρει μια φυσική άμυνα κατά των ανεπιθύμητων επιβλαβών βακτηρίων που προκαλούν λοιμώξεις, όπως η καντιντίαση ή κυστίτιδας (ουρολοίμωξη).

Μια ισορροπημένη εντερική χλωρίδα διασφαλίζει επίσης την καλή πέψη και υποστηρίζει την υγιή λειτουργία του ανοσοποιητικού. Βοήθεια στην ανάπτυξη των καλών και εξόντωση των κακών βακτηρίων στο πεπτικό σύστημα. Συμβάλει στη βελτίωση της πεπτικής λειτουργίας, μπορεί να διατηρήσει τη καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού.

Ενεργεί ως φυσικό διουρητικό,βοηθάει στην υποστήριξη της λειτουργίας των νεφρών. Μπορεί να βοηθήσει στην άμβλυνση των συμπτωμάτων της νεφρών και της ουροδόχου κύστης( πέτρας.) Μπορείτε να το χορηγείστε άφοβα όλο το χρόνο, ειδικά όταν ο οργανισμός σας είναι επιρρεπείς σε λοιμώξεις και κουρασμένος από τη χρόνια χρήση αντιβιωτικών. Είναι απόλυτα το φαρμακό σας.

Facebook